donderdag 12 juni 2008

Ik heb hyves

Nu ik toch zo lekker bezig ben met web 2.0,..... dan ook maar Hyves.
Ik heb mezelf gisteren met hulp van Nathalie aangemeld. We hebben enorm gelachen, vooral om mijn traagheid en om het feit dat ook ik met 0 vrienden start. Inmiddels heb ik gelukkig al 14 vrienden.

maandag 9 juni 2008

Ding 6, 7 en 8


Ik vind Flickr echt helemaal geweldig. Een vriendin van mij plaatst haar foto's ook op Flickr. Ik heb dus ook een foto van haar gekozen. Ik heb voor deze foto gekozen omdat als ik een foto van een roos zie ik aan mijn moeder moet denken. Zwart/wit staat ook nog mooi op mijn blog. Ik weet inmiddels ookal hoe ik de grootte van de foto's moet aanpassen. Dit doe ik in Html bewerken.
Zo, het is nu ruim 1½ uur later en ik heb lekker zitten vogelen met wat foto's, ik denk dat ik deze functies ook nog wel eens ga gebruiken in mijn dagelijkse werkzaamheden. Ik vind het soms wel rottig dat alles engelstalig is, hierdoor zie je toch dingen over het hoofd.

Ding 5




Zo, ik laat RSS nu maar even voor wat het is.
Ik heb nog even nagebabbeld met Ricardo en het blijkt dat ik de hoofdlijnen van RSS toch wel snap. Nu ga ik aan de slag met Flickr. Voor mij niet geheel onbekend,..... dus ik heb er zin in.